Войната между Русия и Украйна определено е една от най-актуалните

...
Войната между Русия и Украйна определено е една от най-актуалните
Коментари Харесай

Стаховски: Путин рискува да раздели Европа така, както го е сторил и Хитлер

Войната сред Русия и Украйна несъмнено е една от най-актуалните тематики в последните седмици, а вражеските дейности сред двете страни не подминаха и света на тениса. Сергей Стаховски завоюва уважението на всички, откакто показа, че е взел решението да се запише в запасите на украинската войска и да се бори за родината си. 36-годишният някогашен тенисист, който е татко на три деца, даде изявление за италианската телевизия LA 7, в което приказва за най-новото, което се случва към войната, както и вероятното развиване.

" От какво мога да се откажа ли? Сложно е. Всеки би дал отговор друго, би трябвало да попитаме съпругите на хората, които са тук, с цел да се бият. Доколкото знам украинците не желаят да се откажат от нищо, разбираме, че това е нашата война, нашата борба, а не тази на Европа. Просто молим за помощ и подпомагане. Италия и нейната войска не биха издържали и ден против съветската. Ние сме тук, стреляме, използваме бойни пушки, оправяме се с това, което имаме. Хората желаят да се бият, желаят да се съпротивляват.

Така че не знам от какво сме подготвени да се откажем, не желая да се отхвърлям от доста неща, мисля, че в случай че попитаме другите, те биха дали отговор същото. Ако не бях пристигнал, щях да се усещам отговорен, татко ми и брат ми са тук в Киев, само че аз се усещам отговорен, тъй като напуснах жена си. Нямам никакъв опит и не съм имал образование. Мисля, че ще направя същото, което прави всеки различен украинец, който се е записал сега.

Two ways to be a hero, three weeks apart.
Incredible bravery from the tennis player Sergiy Stakhovsky.
Beyond words.
— Tennis Majors (@Tennis_Majors)
Мисля, че всички наказания против Русия са доста и помогнаха. Точно в този момент Украйна се нуждае от непрекъсната поддръжка на света, и изключително се нуждаем от затваряне на въздушното пространство и възбрана за полети над Украйна. Светът е на страната на Украйна и това е доста положително нещо. Санкциите лишават доста време, с цел да дойдат, за жалост видяхме какво се случи с Крим.

Има риск да се върнем в 1945 година, в случай че считаме, че това, което прави Европа, към този момент е задоволително. Това, което мога да кажа, е, че сега в Киев няма съветски сили и по този начин ще остане известно време. Говорейки за Крим и двете републики, не знам дали бихте споделили същото в Италия, в случай че се откажете от Венеция и Сицилия, да вземем за пример, и ги дадете на друга страна. Целият свят ни оказва помощ и всички са на наша страна, само че би трябвало да разберем, че в случай че Украйна попадне в съветски ръце, ще има други народи, които ще я последват.

Германия, Унгария, Словакия, Полша, балтийските страни. Виждаме, че Путин заплашва с нуклеарно оръжие и това е опасността, от която се опасява НАТО. Може би единствената вяра, която можем да имате, е, че той ще почине, преди да го направи, в противоположен случай ще повтори същите неща, които Хитлер е сторил, когато е разделял Европа. Ако народите водят война, той ще се бие и ще раздели народите на две. " - приключи някогашният номер 31.

Източник:

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР