Войната между Николета Лозанова и Николаос Цитиридис продължава с пълна

...
Войната между Николета Лозанова и Николаос Цитиридис продължава с пълна
Коментари Харесай

Цитиридис изложи Николета

Войната сред Николета Лозанова и Николаос Цитиридис продължава с цялостна мощ. Вчера в шоуто по Би Ти Ви гостува сръбският артист Кеба, а гъркът го изненада с фрагменти от негов остарял клип, в който се изявява Ни Ло, видя Hotnews.bg. Преди десетките интервенции по себе си тя наподобява безусловно различна-с по-голям нос и обли бузи, руса тупирана коса и доста тежък грим. Годината е 2006, а до тогава Лозанова е известна единствено от едно много провокативно видео на Устата и присъединяване си в състезанието Мис Плеймейт, който таман е спечелила.



Днес тя не желае да се връща към предишното си на участничка в чалга клип, а в редките си мнения преди години прецизира, че се съгласила да взе участие, с цел да пробие зад граница. Кеба разяснява в студиото на Би Ти Ви, че откакто се е изявила при него, Ни Ло е съумяла в живота, тъй като се е оженила. Явно на него му се изплъзва продължението, че след сватбата на Лозанова с Валери Божинов последва бракоразвод, а пък Цитиридис по този начин и не разбра, че тя в миналото е била женена, по тази причина не го поправи при вчерашното му посещение.



Припомняме, че войната сред брюнетката и водещия избухна преди година. Тогава при първото си посещение при Додо, оповестено седмица авансово, Николета и настоящия й мъж Ники Михайлов по този начин и не се появиха в студиото, освен това без пояснения. Гостуването се случи месеци по-късно, когато Цитиридис се изложи с непознаване живота на госта си и се учуди, че Ни Ло е била младоженка. Тогава плеймейтката избухна и непосредствено го скастри да се приготвя по-добре с информацията за хората на диванчето му.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР