Войната между групировките на Мартин Нотариуса и Пепи Еврото малко

...
Войната между групировките на Мартин Нотариуса и Пепи Еврото малко
Коментари Харесай

Величков: Стига да иска прокуратурата може да разследва Пепи Еврото и Осемте джуджета

Войната сред групировките на Мартин Нотариуса и Пепи Еврото малко наподобява на Межзузвездни войник и Империята отвръща на удара. Самият факт, че конфликтът е на най-високо равнище, той стартира след експлоадирането на бомбата до колата на основния прокурор. Сега имам възприятието, че се прави опит да се заметат всички следи, които през едно процесуално произвеждане биха могли да стигнат по.високо по върховете и да стигнат до настойниците. 

Това разяснява пред Нова тв Велислав Величков.

Случаят е преустановен при Софийска градска прокуратура. То освен, че е прекъснато следствието против Пепи Еврото, само че и е формирано произвеждане против прокурора, който е образувал дело против Пепи Еврото, добави той.

Това значи, че се прави опит да се направи чадър над хората, които са свързани с Пепи Еврото.  При прокуратурата има свидетелски показания. Ако би трябвало отново ще се разпитат очевидците и да се стигне до въпросаима ли закононарушения, от кого са осъществени. Те са явно дза търговия с въздействие, рекет, реализирани в митичния клуб " Осемте джуджета ", добави той.

Градските прокурори стига да желаят могат да  проверяват. При тях са всички доказателства и материали. Те могат да прекратят и всичко събрано да го хвърлят в коша или да образуват дело, в случай че смятат, че това порочно дело би трябвало да бъде прекъснато, уточни той.

Убийството на Нотаруиса в една елементарна конюнктура би трябвало да престане да е тематика след седмица. Но то продължава да вади нови и нови събития. Според мен това, което се случва, е един сериозен конфликт, който стартира освен с Гешев, а сега върви някакво преразпределение, раздават се нови карти, коментира Тихомир Безлов.

Въпросът е кой може да го направи. Виждаме, че имаме някаква прокурорска обстановка сега. Едните са по-силни, другите са по-слаби. В момента по-слабите отвръщат. За да се случи нещо, съгласно мен би трябвало да се търси решение отвън прокуратурата. Едната алтернатива е този проверяващ арбитър, който се появи, като инструмент, уточни той.

Тази парламентарна комисия, която е основана - твърди се, че тя нищо не може да направи, само че това не е  по този начин, може да извика всички забъркани лица, които да приказват пред нея. Както тези, подали първите сигнали, по този начин и упоменатите имена на прокурори, по този начин и иван Гешев, по този начин и юристите, свързани с Божанов. И когато се дадат тези пояснения, те са задоволителни да се самосезира прокуратурата, уточни Величков. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР