Войната между двете най-големи фракции на продължава. Само няколко дни,

...
Войната между двете най-големи фракции на продължава. Само няколко дни,
Коментари Харесай

Ултрас Левски с много тежки обвинения към полицията и София-Запад

Войната сред двете най-големи фракции на продължава. Само няколко дни, откакто представители на " София-Запад " и " Ултрас Левски " си спретнаха всеобщ пердах в бранша за гостите на стадиона в " Коматево ", от " Ултрас Левски " пуснаха остра обява и обвинявания в формалната си страница. Там " сините " почитатели, чийто членове отнесоха 42 забрани за две години, атакуват полицията в Пловдив, Националния клуб на последователите и " София-Запад ". Освен това приканват своите съидейници да съберат 2000 лв., с цел да се заплати санкцията на ПФК Левски, който с изключение на всичко друго е осъден да играе без аудитория против. Цялата обява на " Ултрас Левски " без редакторска интервенция:
Ден след позорната взаимна акция на Министерство на вътрешните работи и “Cops are not our friends”, която приключи с 42 неуместни забрани за 2 години на членове на УЛ, пристигна и резултатът от това деяние - обичаният ни " Левски " бе осъден да семейства без аудитория на идния мач с " Ботев " (Враца) и с парична санкция от 2000 лв.. Скандалните решения на Районен съд - Пловдив потъпкват правото на всеки един последовател за самоотбрана и основават предпоставки за извънредно странни прецеденти. И на слепите излиза наяве от кое място идва провокацията и кой е основател, като види разположението на двете групи. Въпреки всички доказателства и видео материали, както Министерство на вътрешните работи, по този начин и българският съд единомислещо взеха решение, че би трябвало да ударят с цялата суровост на закона само нашата организация. Решение, което както доста служители на реда, по този начин и прокурори ни споделиха, че е взето преди да се разиграе постановката. „ Мачът “ бе свирен и превдварително решен още преди да стартира. Да напомним на НКПСЗ, че в мачовете след пандемията в Пловдив, Стара Загора, Разград, Кърджали и са сред 6 и 16 индивида на посещение и във всеки един миг е имало опция за сходна " акция " в противоположна посока, само че разликата сред това да обичаш " Левски " и да имаш бизнес ползи от него е серпантина всяко едно деяние, друго от вербален спор и няколкосекундно напрежение, което може да докара до последици върху футболния клуб. За да могат да доближат до тази пошла режисура, НКПСЗ цяла седмица събираха платени лакеи от цяла България, нямащи нищо общо с " Левски " и публиката му. Уви, даже в миг, когато клубът ни се бори за своето оцеляване, това няма значение за бизнес групата, която вместо да потъне от позор от следващата си долна режисура, с цялата си безгранична безочливост насочва нови нападки към управлението.

Тъй като изявявайки ясно своята позиция и борейки се за чиста и финансово самостоятелна естрада, участвахме в обстановка, която директно навреди на ПФК " Левски ", призоваваме всички наши съидейници за подаяние по сметката в Xелпкарма ( ), където най-лесно и в действително време се следи придвижването по сметката. Към момента на стартирането на тази обява има 103 248.34 евро и за 28.09 към момента няма нито едно подаяние, като по този метод ще приемем, че всичко от този миг до постигане на задачата от още 1000 евро, ще бъде в помощ на клуба за покриване на санкцията. Призоваваме и всички последователи да поддържат с цялостна мощ и съгласно опциите престоящата акция за участие към ПФК " Левски ". Забраните нито ще ни пречупят, нито ще ни спрат, тъй като " Левски " се обича и поддържа до дъно!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР