Войната между братята Погба продължава, а към звездата на Ювентус

...
Войната между братята Погба продължава, а към звездата на Ювентус
Коментари Харесай

Войната продължава! Полетяха страховити обвинения между братята Погба ВИДЕО

Войната сред братята Погба продължава, а към звездата на Ювентус Пол полетяха нови обвинявания от арестувания за изнудване Матиас Погба.

Макар да е в ареста, от профила му в обществените мрежи се популяризират видео известия, с които звездата а френския народен тим е сравняван със съдените за обезчестяване Ар Кели, Харви Уайнстийн и Бенджамен Менди, предава blitz.bg/sport.

" Брат ми Пол е двуличен и лицемерен нарушител. Маската му обаче ще падне, като на Ар Кели, Харви Уайнстийн и Бенджамен Менди. Ще видите, че лицето му не е по никакъв начин красиво. Да си прочут, не значи безусловно, че си добър човек. Никой не е над справедливостта ", съобщи Матиас Погба и продължи с друго известие.

" Ако виждате тези известия, това значи, че не съм на независимост поради полицията или хората към брат ми. Следователно проектите да ме накарат да млъкна са проработили. Пол неведнъж е правил вълшебства на свои съотборници, в това число и на Килиан Мбапe, от ревнивост или предпочитание да завоюва някой мач.

Винаги е имал в обкръжението си нарушители, от които се е възползвал или да правят неща за него или се изцапат ръцете с кръв ", твърди по-големият брат на Пол Погба.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР