Войната между Брад Пит и Аднжелина Джоли продължава да бушува.

...
Войната между Брад Пит и Аднжелина Джоли продължава да бушува.
Коментари Харесай

Записвала ли е Анджелина Джоли тайно агресивните прояви на Брад Пит

Войната сред Брад Пит и Аднжелина Джоли продължава да бушува. В още едно дело, обвързвано с дългогодишната правосъдна борба на Анджелина Джоли и Брад Пит за тяхната френска винарна, Château Miraval, актрисата от " Вечните " подаде нови искове, че Пит я е малтретирал " доста преди " необятно коментирания случай в частния аероплан на някогашната двойка през 2016 година
 Брад Пит и насилието над Анджелина Джоли - новите обвинявания, които получи артистът
Години физическо принуждение - новите разкрития на Анджелина Джоли

Обвиненията не стопират

Актрисата упрекна тогавашния си брачен партньор, че я е хванал за гушата, раздрусал и я е залял с бира по време на нечовечен спор, в който е взело участие най-малко едно от шестте им деца.

" Въпреки че историята на Пит с физическо принуждение над Джоли стартира доста преди пътуването на фамилията със аероплан през септември 2016 година от Франция до Лос Анджелис, този полет означи първия път, когато той обръща физическото си принуждение и върху децата ", разкриват няколко индивида, близки до Джоли, пред In Touch.
 Снимка 661744

Според въпросните източници скрито е записвала Брад, когато той агресира. Това се е случвало неведнъж по време на брака им и актрисата му е дала да се разбере, че е подготвена да употребява записите, с цел да му отмъсти, в случай че се наложи.

Според източника, артистът от " Боен клуб " евентуално счита това за блъф, само че се споделя, че тя е документирала доста повече неща, в сравнение с той си мисли. " Ако записите станат обществени, това ще нанесе не по-малко вреди и върху Анджи ", цитират от Yahoo Life изданието.
 Снимка 661742

" Ако хората видят по какъв начин се държат двамата един с различен на затворени порти, това ще тотално ще срине визията им за тях. Те бяха толкоз неприятни един с различен, че доста хора не биха повярвали. "
 Анджелина Джоли с щерка си Вивиан на премиерата на бродуейския The Outsiders
Как наподобява най-малката щерка на Анджелина Джоли

Вивиан е към този момент пораснала и следва майка си по стъпките

Друг източник показва, че  е прекратил делото си за настойничество, тъй като е схванал, че е безсмислено да се бори за децата си, които в последна сметка не желаят да са с него. " Той се надяваше, че отдръпването ще му завоюва точки пред Анджелина, само че сгреши. Той трансформира живота й в пъкъл и тя е твърдо решена да го унищожи. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР