Войната, която водите срещу терористите от Хамас в ивицата Газа,

...
Войната, която водите срещу терористите от Хамас в ивицата Газа,
Коментари Харесай

Джо Байдън към Бенямин Нетаняху: Войната в ивицата Газа не трябва да продължава дълго

" Войната, която водите против терористите от Хамас в линията Газа, не би трябвало да продължава дълго ", това е споделил президентът на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в на израелския министър председател Бенямин Нетаняху  Бенямин Нетаняху Бенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949 година в Тел Авив, Израел. Той е израелски политик и ", написа американското издание " Аксиос ", което се базира на свои източници от Белия дом.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 1461
" Според президента въоръженият спор би трябвало да приключи най-късно през първата половина на тази година ", добави медията.

Наскоро Бенямин Нетаняху  Бенямин Нетаняху Бенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949 година в Тел Авив, Израел. Той е израелски политик и съобщи, че войната може да продължи и през 2025 година

" В администрацията на Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в са изразили опасения, че този спор в Близкия изток може да докара до отлив на млади гласоподаватели на Демократическата партия на вота за президент на Съединени американски щати на 5 ноември ", написа още " Аксиос ".

" Байдън също е настоял Израел да понижи интензивността на бойните си дейности в палестинския анклав на брега на Средиземно море. Нетаняху е отговори, че дейностите на Въоръжените сили на страната му (ЦАХАЛ) към този момент не са били толкоз интензивни. В  същото време той е декларирал: Ако ЦАХАЛ се изтеглят в този момент, Хамас ще се върне на мига ", добави цитираната медия.

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР