Войната е ужасно нещо, но още по-ужасно и престъпно е

...
Войната е ужасно нещо, но още по-ужасно и престъпно е
Коментари Харесай

Войната е ужасно нещо, но още по-ужасно и престъпно е осем години да се крият убийствата и издевателствата над деца и възрастни хора в Донецк и Луганск!

Войната е извънредно нещо, само че още по-ужасно и незаконно е осем години да се крият убийствата и издевателствата над деца и възрастни хора в Донецк и Луганск!

Публикувам линк към кино лентата на френската журналистка Anne-Laure Bonnel. Настоявам всички по този начин наречени публицисти, които бяха слепи или бяха с необятно затворени очи през последните осем години да изгледат този филм!

Дано имат сили да устоят на ужаса, който е посочила Ан-Лор! Дано имат сили да устоят на реките с кръв и закононарушенията, които украинските фашисти са правили и не престават да правят и през днешния ден, За тези почтени съветски дечица, които години наред живеят в подземия и землянки не е изпратен даже един аспирин филантропична помощ!

За геноцида над тези дечица всички медии в Европа прилежно мълчаха осем години! Спрете с подправените вести и покажете на света истината! Изпълнен съм от яд против лицемерието на Европа и продажни публицисти, които също имат деца!

Предупреждавам, че кино лентата съдържа извънредно кървави подиуми, само че това е кървавата истина, която осем години се крие от обществото! Публикувам и линк към профила във Facebook на френската журналистка Anne-Laure Bonnel.
https://www.facebook.com/Annelaure.bonnel

Димитър Байрактаров

Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР