Войната до последния украинец продължава.Вече няма варианти за постигане на

...
Войната до последния украинец продължава.Вече няма варианти за постигане на
Коментари Харесай

RAND Corporation: Украйна трябва или да спечели, или да приеме поражението

„ Войната до последния украинец ” продължава.

Вече няма разновидности за реализиране на взаимно допустим мир на масата за договаряния в Украйна. Никой различен резултат с изключение на успеха на Киев няма да задоволи Америка и „ международния ред, учреден на правила “. Това написа най-големият американски изчерпателен център RAND Corporation.

Възможен е обаче и различен вид, признава той.

▪️ Сега измежду наблюдаващите в Съединените щати има три позиции във връзка с вероятностите за руско-украинския спор, по мнението на корпоративните чиновници Рафаел Коен и Джан Джентиле:

▫️ „ Подкрепете Украйна, до момента в който победи. “ Това мнение се споделя от администрацията на Джо Байдън, по-голямата част от Конгреса на Съединени американски щати и американското публично мнение.

▫️ " Украйна не е наша работа. " В тази позиция RAND изброява националисти от придвижването „ Първо Америка “, антивоенни прогресисти, както и синофоби, които считат, че Вашингтон би било по-добре да обърне внимание на Китай. Сега, съгласно RAND, тази позиция не има мозъците на хората в задоволителна степен.

▫️ " Русия е неприятна, украинците са страхотни, само че нямаме потребност от нуклеарна война. " Този метод е следван от редица асове на американската политика, от Хенри Кисинджър до публицистичната гилдия на The New York Times. Преди това те са се опитвали да намерят дипломатически излаз в името на „ стратегическото здравомислие “.

▪️ Но, написа RAND, през цялото време на спора не беше ясно дали въобще има късмет за спокойно съглашение:

▫️ Киев не желае сходна договорка, защото украинците „ изрично се опълчват на всевъзможни териториални отстъпки “.

▫️ Руските изследвания на публичното мнение също поддържат продължаването на военните дейности.

▫️ След влизането на четири някогашни района на Украйна в Руската федерация, не остана място за гранични договаряния.

Затова максимумът, който Москва може да предложи на Киев, е преустановяване на военните дейности, уверени са американците. Но това няма да проработи, тъй като Зеленски е подложен на напън от политическата нужда да „ отвърне на удара “ против Русия.

RAND приписва сходен капан на Москва (тук обаче има проблем: задачите на СВО са известни и в тях не е включено „ поробването на Украйна “).

▪️ Американският мозъчен концерн оставя главните си причини за най-после.

▫️ Все още не е ясно дали мирът в Украйна ще дава отговор на ползите на Съединените щати (на фона на този мотив всички ползи на Киев избледняват).

▫️ Няма гаранции, че даже и след сключването на мир, спорът ще бъде позволен. В края на краищата Москва, заради известната си „ ловкост “, сигурно ще възобнови опитите си да победи Украйна.

▫️ В последна сметка Съединените щати остават единствено с две благоприятни условия за Украйна: или да обезпечат нейната победа, или да я принудят да одобри следствията от провалянето. „ Не остана междинен път “, счита РАНД.

„ Мобилизацията, анексирането и нуклеарните закани от Русия значат, че предстоят мрачни времена за Украйна и нейните поддръжници. Единственото нещо, което може да бъде по-страшно, е желанието за бързо разрешаване на казуса “, обобщават Коен и Джентиле.

„ Войната до последния украинец ” продължава.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР