Война за 2 милиарда долара скара членовете на семейство Джексън.

...
Война за 2 милиарда долара скара членовете на семейство Джексън.
Коментари Харесай

Войната на семейство Джексън! Децата на Джако в битка за милиарди с фамилията!


Война за 2 милиарда $ скара членовете на семейство Джексън. Наследниците на Майкъл Джексън са в правна борба с роднините си, с цел да защитят наследството си. Пари, Принс Майкъл и Бланкет показват, че са твърдо решени да опазят наследството си от похищенията на роднините си.

Войната избухна с нова мощ, откакто тази седмица стана ясно, че Бланкет Джаксън е забранил на баба си Катрин да употребява парите от наследството за следващата правосъдна борба. Двамата водят следващ правосъден развой против роднините си, само че този път синът на Джако наредил на 93-годишната си баба " да спре да харчи парите им и да употребява личната си прехрана, в случай че желае да продължава със правосъдните каузи ", се споделя в изказванията на доближените им.

Катрин Джексън, която е на 93 години към този момент, е във война със фамилията си от години. Близките й са в спор поради това кой има права върху положението на Джако. Децата й даже упрекнаха юристите на Майкъл, че са подправили подписа му, с цел да обезпечат надзор върху наследството. А по-късно са употребявали майка им, с цел да могат да го ръководят.

Парис, Принс и Бланкет дадоха обща конференция, в която обявиха, че поддържат екипа на татко си и няма да позволен сходно посягане върху баба си.

Джако дефинира майка си като настойник върху децата му, а също по този начин й остави и 40% от личното си положение. Останалите 40% даде на децата си, а остатъкът разпредели сред благотворителни организации по негов избор. До момента юристите му са удвоили положението му до над 2 милиарда $. Примамлива опция за всички родственици, които желаеха да управляват парите посредством децата му, само че не съумяха.
 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР