Война в къщата на Биг Брадър палят Алекс Богданска и

...
Война в къщата на Биг Брадър палят Алекс Богданска и
Коментари Харесай

Богданска започна война с Мария

Война в къщата на Биг Брадър палят Алекс Богданска и фолкпевицата Мария . Бившата на Петканов се оплака, че някогашната на Гущеров непрестанно й натяквала моменти от провалената й връзка с Лудия кореспондент. Това стана и причина Мария да бъде една от номинираните за преследване.

В понеделник тя ще се бори за оставане в шоуто с колежката си по род Сашка Васева и близначките Влади и Алекс, които не са известни и сигурно ще изоставен шоуто.
Самият Петканов пък разкри, че по времето на връзката му с Алекс също изневерявал, само че разви странната доктрина, че при мъжете кръшкането било за спорт, а при дамите - прочувствено. Големият брат по всякакъв начин се пробва да забърка Алекс в нова любовна история, като ту се опитва да я събере с репортера на Милен Цветков, ту се пробва да я сближи с Тото.



Зрителите са компактно на страната на Богданска и остро подлагат на критика водещия. „ Тъп комплексар! Заради това ви мнение на мъжете,че вашата невярност "не е невярност " си заслужавате всичко! Направи Александра за смях пред цяла България,като ти си изневерил преди нея?”, написа зрителка. А бе тоя не е доста добре... не спря да мрънка като зарязана пред олтара монахиня. „ А бе тоя не е доста добре... не спря да мрънка като зарязана пред олтара монахиня”, възмущава се различен.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР