Война, отслабена Европа, инфлация под санкции, Унгария представлява единственият здрав

...
Война, отслабена Европа, инфлация под санкции, Унгария представлява единственият здрав
Коментари Харесай

Орбан посочи виновника за отслабването на Европа

Война, отслабена Европа, инфлация под наказания, Унгария съставлява единственият здрав глас - това бяха най-важните точки в речта на унгарския предмиер Виктор Орбан в Балатонфюред.

" Европа беше отслабена през миналата година, тъй като администрацията на американския президент Джо Байдън отстоява безгранично ползите си в Брюксел за сметка на европейските ползи. Отговорите на войната, цунамито от наказания, започнаха да отслабват европейската стопанска система до момента в който Америка, която е богата на евтина сила, не беше наранена от всичко това ", такава оценка даде той, осведоми Magyar Nemzet.

Орбан приказва за обстоятелството, че военната мощност на Европа стартира да отслабва, тъй като войната понижи запасите на европейските армии, само че те не се погрижиха за тяхната замяна.

Според унгарския министър председател Европа е изгубила своята самостоятелност, икономическа и военна мощност единствено за една година. В тази обстановка, съгласно него, Унгария би трябвало да пази личните си ползи, тъй като тогава може да излезе невредима и укрепнала от интервала на войната.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР