Война на тема чии гърди са оформени избухна между партията

...
Война на тема чии гърди са оформени избухна между партията
Коментари Харесай

Война ГЕРБ срещу Слави: Кой има по-хубави гърди

Война на тематика чии гърди са завършени избухна сред партията на Слави Трифонов и ГЕРБ. Захапаха се крепко Радостин Василев от Има Такъв Народ и Никола Николов, ПР на ГЕРБ.

Гласът на партията на Бойко Борисов пусна оня ден фотоси от плажа на Руди, както е прочут индивидът на Слави, някогашен правист на ЦСКА и юрист на футболисти.



" Новият ПРЕДСЕДАТЕЛ на Правната комисия в Народното събрание. Понеже хората на Трифонов, мутроборкините и “Да, България” все приканват да съпоставяме - ами сравнявайте, уважаеми фенове. 36-годишният Радостин Василев - Руди ще кове законите на България от понеделник!

Това Ви сервира политическият исполин Трифонов. Честито на всички и най-много на петите в Народното събрание чинно подкрепящите го умно-кресливи демократчета от Да, България! #ИмаТакиваМутри #СпитеЛи “ ", написа Николов.

Днес Василев му отговори с различен пост:

" Скъпи другари,
Вчера изцяло непознатият за мен господин Никола Николов, който се оказа PR на ГЕРБ, е разгласил три мои фотоси и е установил, че това ще е новият ръководител на правната комисия в Народното Събрание.

Помислих си, че господин Николов ми се радва, само че от прочетеното проличава явното негово незадоволство от това, че новият ръководител наподобява добре, върви на море и има другари, с които се снима. За него това очевидно е неприятно или скандално. Струва ми се, че господин Николов смята, че физическата ми форма и това, че съм естествен човек, са диаметрално противоположни на професионалната ми подготовка.

Явно в ГЕРБ би трябвало да изглеждаш зле, с цел да си можещ.
За страдание ще се наложи да го отчайвам. Завършил съм право в СУ " Св. Климент Охридски " с отличен триумф и имам извънредно сполучлива адвокатска процедура!
Уважаеми господин Николов,
Моят живот и професионална кариера не стартират и не свършват с Народното Събрание и въобще политиката, както за множеството калинки от ГЕРБ, за които първа работа е Народно Събрание или някое министерство.

Аз и моите сътрудници от " Има Такъв Народ " се захванахме с това, с цел да премахнем такива като вас вечно от политическата карта и това неизбежно ще се случи. В този смисъл, злобата ви и омразата са разбираеми и са провокирани от безспорната ви беззащитност. Вашият обир е към своя край.



Никола Николов

Уважаеми господин Николов,
Аз съм напълно естествен жител. Имам семейство и другари, отивам на море, пия кафе с сътрудници. Не ме тормози да съм измежду хора или да имам фотоси на море, на планина или по бански. Имам чиста съвест и дремя умерено. Повечето от вас се крият и не могат да се покажат измежду хората, тъй като са доста " обичани ". Трупат благосъстояния, само че в душите си са доста небогати.

Моите другари господин Николов, за разлика от вашите, изкарват парите си почтено, а не с преместване на подкупи от Васил Божков и слугуване на господин Бибитков. Благодаря ви за безплатният PR от през вчерашния ден. Нямаше по какъв начин да ви се получи по-добре.
Приятели,
Сега споделям с вас няколко фотоси на господин Николов, които съгласно неговата логичност би трябвало да водят до извода, че или той е един страховит PR, или пъклен доста ми завижда. Прави усещане, че неговите гърди са много по-добре завършени от тези на дамите, с които се е снимал.
P. S.
Г-н Николов,
С вас ни дели с изключение на голяма цивилизационна бездна, само че и фактът, че аз си падам по дами.
С почитание:
Радостин Василев ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР