Война на думи. Бившият представител на Лонг Айлънд Том Суози

...
Война на думи. Бившият представител на Лонг Айлънд Том Суози
Коментари Харесай

LI Dem Tom Suozzi провали събитието на съперника на GOP извън приюта за мигранти в „палатковия град“ в Ню Йорк, тъй като и двамата стреляха за празното място на Santos

Война на думи.

Бившият представител на Лонг Айлънд Том Суози провали акцията на републиканския си противник пред един от приютите за мигранти в Голямата ябълка в четвъртък , до момента в който и двамата претенденти за Конгреса усъвършенстваха рецесията с търсещите леговище, с цел да съберат гласоподавателите.

Демократът, който преди представляваше елементи от окръг Насау и Източен Куинс, се намеси, с цел да провежда личната си конференция единствено мигове откакто претендентът на Републиканската партия Мази Пилип приключи късите си забележки, свързани с мигрантите, пред приюта в Куинс.

„ Знам, че бяхте тук единствено за конференция. Моята съперничка в тази конкуренция, тя няма да води диспути с мен “, сподели някогашният конгресмен пред гласоподавателите пред мястото на приюта на Creedmoor Psychiatric Center.

„ Мислех, че е значимо да дойда тук и да опровергая някои от нещата, които тя повдигна непосредствено и да приказвам за тази имиграционна рецесия, която визира то...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР