Война между феновете и президента на Базел тресе клуба преди

...
Война между феновете и президента на Базел тресе клуба преди
Коментари Харесай

Война между феновете и президент преди мача с ЦСКА

Война сред почитателите и президента на Базел тресе клуба преди решителния плейоф за влизане в групите на Лига Европа против ЦСКА, който е в четвъртък от 21:30 часа. Медиите в Швейцария оповестяват, че повече от 8000 подписа към този момент са събрани под петиция шефът Бернхард Баумгартнер да напусне борда на шефовете на гранда от стадион " Санкт Якоб Парк ".

Причината за абсурда е най-много слабото показване на отбора, който приключи на трето място предишния сезон, а играта на тима не се харесва на почитателите.

Баумгартнер е притежател на Базел и даже да напусне шефския пост, няма по какъв начин да се отдръпна незабавно от клуба.

Преди време спорът с него докара до напускането на легендата Александър Фрай, който беше ментор на младежкия тим. Огорченият Фрай се махна от поста и разгласи, че не желае повече да има общо с клуба поради шефа.

Феновете са в открита война с Баумгартнер и даже по улиците на града има голям брой плакати срещу него.

Напрежението в Базел се ускорява още повече и от обстоятелството, че за решителния плейоф за място в групите на Лига Европа с ЦСКА треньорът Чириако Сфорца не може да разчита на няколко от основните си играчи заради санкции и травми. При триумф в клубната каса на Базел ще постъпят солидни доходи, само че почитателите са разтревожени, че в четвъртък може да бъдат разочаровани. Освен това любимците им стартираха неубедително в Суперлигата на Швейцария, завършвайки 2:2 вкъщи против Вадуц (Лихтенщайн).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР