Война, която лидерите в Кремъл искат, но не и хората

...
Война, която лидерите в Кремъл искат, но не и хората
Коментари Харесай

Симеон Гаспаров: Война може да пламне при кибератака с жертви към страна от НАТО

" Война, която водачите в Кремъл желаят, само че не и хората на Русия ". Така журналистът Симеон Гаспаров разяснява събитията в Украйна.

Той добави, че война може да стартира даже без изстрел към страна от НАТО, при съществуване на хакерска атака с човешки жертви.

" Страните от НАТО са подписали съглашение на 14 юни 2021 година, което се назовава " Резолюцията от Брюксел " и там особено се показва, че в случай че страна от НАТО е атакувана с хакерска атака, която може да докара до жертви, това може да се смята за военна интервенция ", напомни Гаспаров.

От през вчерашния ден се насажда мнението, че светът няма да е същия, разяснява журналистът.

И напомни думите на американския президент Джо Байдън, че това са най-тежките наказания към Русия в 220 - годишната история на американо - съветските връзки.

" Обикновено към 46 милиарда $ са в обращение, които принадлежат на съветската страна. От тях 80% са в щатска валута. А финансовите институции на Съединени американски щати към този момент са затворени за тях и това ще се отрази върху стопанската система на Русия. Освен като валута, там има доста акции и полезности, които също ще бъдат блокирани ", добави Гаспаров.

Но тези наказания няма да окажат непосредствено въздействие, а ще се усетят в по-дълъг интервал от време, предвижда той.

" Колкото Путин се пробва да направи Русия велика, толкоз Западът и НАТО стават по мощни и единни ", счита Гаспаров.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР