Война е.Путин доказа, че с диктатори, терористи и мафиоти не

...
Война е.Путин доказа, че с диктатори, терористи и мафиоти не
Коментари Харесай

БОЕЦ: Война е! Путин доказа, че с диктатори, терористи и мафиоти не се преговаря

Война е.

Путин потвърди, че с диктатори, терористи и мафиоти не се договаря. Те не вършат "политика ". Не се преценяват с дипломатически, правни и интернационалните правила. Дори с човешки и морални. Водени са само от персоналното си его, лакомия и извратени упоритости. Способни са да причинят гибелта на хиляди, даже на милиони души. Способни са да причинят това и на личният си народ.

За страдание петоколонниците и копейките в България са на всички равнища в страната. Участието на Българска социалистическа партия в ръководството е компромис, за който в този момент ще платим тежка цена.

Европейските и международни водачи все още не демонстрират качества, с цел да се опълчват съответно на лудостта на Путин. Ще осъзнаят действителността по сложният метод.

Тежки и мрачни дни и седмици предстоят. В България гражданското общество ще бъде още веднъж главния стожер на демокрацията и свободата. А политиците ни са подложени на най-важният тест. Колко костват за тях правилата на демокрацията, мира и народен суверенитет.

Подкрепа и сили за украинския народ.

Това е война на диктатурата против демокрацията. И ние сме част от нея.

БОЕЦ
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР