Вотът за недоверие е за провал по отношение на финансовата

...
Вотът за недоверие е за провал по отношение на финансовата
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Никола Минчев скри цялата информация за Северна Македония

Вотът за съмнение е за неуспех във връзка с финансовата и икономическата политика.

Днес нашата парламентарна група публично внесе вота на съмнение, подписан е от всички 59 народни представители. Водим съвещания през целия ден с останалите парламентарни групи, всички се отзоваха на нашата покана без "Продължаваме смяната и Българска социалистическа партия. Дори и две от партиите, които до неотдавна бяха в обединението, едната към момента - "Демократична България и "Има подобен народ ", съобщи в "Още от деня " по Десислава Атанасова, ръководител на ПГ на ГЕРБ.

По думите ѝ за всички е ясно, че страната върви по стръмното надолу към финансова рецесия. Вотът е за неуспех във връзка с финансовата и икономическата политика.

Атанасова уточни и още една причина за вота - това държавно управление и ръководещото болшинство унищожават политическата система.

"Освен избор на съмнение, през днешния ден 120 депутати внесохме искане за оставката на ръководителя на българския парламент господин Никола Минчев заради няколко аргументи, само че най-основната е, че това е политически знак. Втората е, че господин Минчев не осъзна, че имаше поръчка да се върне парламентаризмът и Народното събрание да не бъде гумен щемпел на Министерския съвет. Днес болшинството и персонално той скри от народните представители цялата информация във връзка с всичко, което се е случвало като диалози, сделки, обещания сред министър-председателя Кирил Петков и разнообразни външнополитически специалисти, хора с основни позиции във връзка с Северна Македония ", съобщи Десислава Атанасова.

Тя акцентира, че за ГЕРБ е изрично ясно, че предварителни избори би трябвало да има.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР