Вотът на недоверие срещу правителството на Алексис Ципрас, е сред

...
Вотът на недоверие срещу правителството на Алексис Ципрас, е сред
Коментари Харесай

Акценти от чуждестранния печат

Вотът на съмнение против държавното управление на Алексис Ципрас, е измежду главните тематики, които разяснява гръцкият щемпел.

В коментар, озаглавен " Политически авантюризми ", вестник " Вима " написа, че държавното управление и персонално Ципрас, още от началото на договарянията със Скопие, са следвали тактичност на разделяне за индиректно да ударят опозицията. Изданието отбелязва, че Ципрас е определил съпротивата й против съглашението с някогашната югорепублика като " политически авантюризъм ", до момента в който сходната позиция на съдружния му сътрудник Независими гърци - като " кардинална позиция ".

За " двойна цел на Алексис Ципрас в дебатите " за избор на съмнение на държавното управление написа атинският " Катимерини ". Според коментара на изданието министър председателят Ципрас от една страна ще отбрани съглашението със Скопие за името на страната, а от друга - ще покаже несъгласията в политиката на Нова народна власт по въпроса.

Гръцкото издание " Елефтерос типос " написа, че предлагането за избор на съмнение би могло да бъде и за гласувания законодателен пакет, с който Гърция отговори на условията на кредиторите.

Сърбия е под прицела на към 60 страни, които са основали агентура, подготвена за лансиране на подправени вести и предизвикателство на паника в обществото, написа локалният вестник " Политика " професор Милан Миялковски, някогашен декан на Факултета по сигурност в Белград. Миялковски счита, че всичко, което става в страната, би трябвало да бъде сложено в подтекста на ползите на задгранични фактори.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР