Вотът на недоверие ще бъде математика срещу политиката и морала,

...
Вотът на недоверие ще бъде математика срещу политиката и морала,
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Вотът ще е математика срещу политиката и морала

Вотът на съмнение ще бъде математика против политиката и морала , тъй като " сглобката " се подлага на критика от Бойко Борисов на обществени места, само че в действителност се крепи от гласовете на ГЕРБ. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Конрелия Нинова, представена от Нова телевизия.

По думите й вотът е най-малкото нещо, което опозицията би трябвало да направи, с цел да видят хората проблемите, което държавното управление натрупва. Нинова акцентира, че също по този начин вотът на съмнение е и въпрос на морал.

Лидерът на Българска социалистическа партия насочи тежки рецензии към кабинета Денков. Тя уточни, че този вид държавно управление е изменничество към хората и митингите от преди няколко години, които желаеха смяна. Според Нинова кабинета предава националните ползи в сферите на земеделието, енергетиката и стопанската система.

Тя уточни, че задачата на ръководещите е само да оцелеят, да се изперат и да се върнат във властта. Техен приоритет е да си разпределят парите по ПВУ, а не добруването на България, разясни водачът на социалистите.

Това, че Борисов крепи държавното управление на Денков е безусловно алогично от позиция на политика и на морал, сподели още Нинова.

Припомняме, че  правителството с избор на съмнение за несправяне в областта на енергетиката. Вотът бе подсилен и от другата. Вотът бе на Народно събрание в края на предходната седмица.
 Вотът на съмнение няма да мине, безапелационен е Кирил Петков
Вотът на съмнение няма да мине, безапелационен е Кирил Петков

Математиката е ясна
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР