Вотът на недоверие по темата Сигурност не мина, но чрез

...
Вотът на недоверие по темата Сигурност не мина, но чрез
Коментари Харесай

Крум Зарков: Вотът показа, че в България има два свята

Вотът на съмнение по тематиката " Сигурност " не мина, само че посредством него се установи нещо, което рано или късно ще докара до оставката на държавното управление. Това разяснява в студиото на „ Лице в лице” Крум Зарков от Българска социалистическа партия.

„ Това, което се разбра в този избор, е че разривът сред публичните усещания за метода, по който този кабинет си прави работата и метода, по който болшинството го поддържа, е неизпълним. Става дума за два свята – в единия хората са уплашени, самоорганизират се и стачкуват, в другия си ръкопляскат. Тези два свята ще се сблъскат”, разяснява той.
Парламентът отхвърли вота на съмнение към държавното управление 131 депутати бяха срещу предлагането
По отношение на договорката с „ ЧЕЗ-България”, Крум Зарков напомни, че преди два месеца и половина бе признат закон за по-широки пълномощия на енергийния регулатор: " КЕВР прави всичко допустимо да не се произнесе по един доста елементарен въпрос – може ли кандидат-купувачът да обезпечи доставката на електричество на над милион българи?”

Крум Зарков напомни, че левицата е внесла искане в Народно събрание за предварително преустановяване на пълномощията на Иван Иванов като член и ръководител на КЕВР.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР