Вотът на недоверие не беше безмислен. Констатира се нещо, което

...
Вотът на недоверие не беше безмислен. Констатира се нещо, което
Коментари Харесай

Крум Зарков: Разривът между обществото и управляващите е окончателен и непреодолим

Вотът на съмнение не беше безмислен. Констатира се нещо, което рано или късно ще докара до оставка на държавното управление. Разбра се, че разривът сред публичните усещания и ръководещите е финален и неизпълним. Става дума за два свята и е неизбежно те да се сблъскат. Това сподели депутатът от Българска социалистическа партия Крум Зарков в педаването "Лице в лице " по БТВ.

Зарков разяснява и оставката на съпартиецът си Жельо Бойчев. "Той свърши доста добра работа в комисията за ЧЕЗ. В отчетът на комисията се споделя, че държавното управление се е държало несъответстващо в цялата тази спекулация. Няма драма с оставката му. Как може да има драма, откакто самият Бойчев разгласи, че желае да се отдръпна ".

"Ние настояваме да се извърши законът. През май месец, Народното събрание одобри закон, подсилен от 142 народни представители, два месеца и половина по-късно ръководителят на комисията стартира да го пояснява и да изяснява по какъв начин той не може да се извърши ", неудовлетворен е Зарков. "КЕВР е органът, който дава позволение за доста неща ", разяснява представителят на Българска социалистическа партия част от претекстовете за настояването на оставката на ръководителя на КЕВР.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР