Вотът на недоверие към управлението по тема Корупция ще бъде

...
Вотът на недоверие към управлението по тема Корупция ще бъде
Коментари Харесай

От Бсп Готвят Невиждан Удар По Герб! Никой Не Може Да Ги Подготви За Това, Този Път Ще Ги

Вотът на съмнение към ръководството по тематика „ Корупция ” ще бъде добре квалифициран и прецизиран. Това заяви Деница Златева, зам.-председател на Българска социалистическа партия пред bTV.

По думите й левицата има доста информация, получена в партията след аферата в Хасково „ Кумгейт ”.

Златева отхвърли вчерашният конгрес на Левицата да е бил опит за разпра с инакомислещите - главната му цел е била политическия отчет на ръководителя и политическа визия на Българска социалистическа партия за бъдещето на Европейски Съюз, председателството, и да се показват бюджетните политики.

„ Нашите конгреси не са като на ГЕРБ, когато не се чува непознато мнение и всичко минава с овации и ставане на крайници. Българска социалистическа партия е партия богата на хора с разнообразни отзиви ”, съобщи Златева.

По мотив съвещанието на изпълнителната комисия на ГЕРБ Златева уточни, че ръководещите са изглеждали изнервени и обезпокоени.

„ Ролята на опозицията е да основава дискомфорт – да им посочваме грешките ”, разяснява тя.

По думите й не е правилно, че националните цели са признати - следва да се завършват до края на ноември и следва спор в Народното събрание.

„ Приоритет номер 1 на председателството за нас като лява партия е връщането към обществената Европа и превъзмогване на неравенствата ”, сподели Златева.

Към идният спор и гласоподаване на закона за " вторичното плячкосване на КТБ " тя уточни, че левицата ще бъде оптимално сериозна към него.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР