Вотът на недоверие към кабинета е уместен и справедлив и

...
Вотът на недоверие към кабинета е уместен и справедлив и
Коментари Харесай

На Каракачанов му се клати столът, мирише на белезници!

Вотът на съмнение към кабинета е подходящ и обективен и ще го подкрепим. Можеше да бъде и по-рано. Това съобщи в предаването „ Лице в лице” по bTV депутатът от Движение за права и свободи Йордан Цонев.

Виждаме съществени пробиви в сигурността в страната, сподели той.

Той изброи случаите на избягали пандизчии, проблемите с битовата престъпност, проблемите на Летище София, които по думите му ни пречат за Шенген, както и абсурдът с даването на българско поданство на непознати жители.

Цонев изясни, че става дума за обещано българско поданство на чужденци, които са търсени по разнообразни престъпни аргументи. Според него това е скандал с европейски мащаби.

„ Движение за права и свободи се занимава със случая от месец март, когато един френски публицист изнесе данни за съществени злоупотреби в тази област, подплатени със свидетелски показания на хора, работили в организациите, които се занимават с това”, уточни депутатът от Движение за права и свободи.

„ Има данни за корист с власт, за корупция в изключително огромни размери. Според това, което изнесе френският публицист, съгласно свидетелските показания, до които той се е добрал, са забъркани националистическите партии”, добави той.

Още на следващия ден Движение за права и свободи ще внесе искане за основаване на краткотрайна парламентарна анкетна комисия за изясняване на този случай. „ Това, като се изключи че петни съществено страната ни, отдалечава Шенген да го гледаме „ през крив макарон”, акцентира той.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР