Вотът на недоверие има своята конституционна уредба и не може

...
Вотът на недоверие има своята конституционна уредба и не може
Коментари Харесай

Атака с уклончив отговор дали ще подкрепи вота на недоверие на БСП

Вотът на съмнение има своята конституционна уредба и не може да се вземе без сигурни задължения от политическата мощ, която го внася. Това сподели за утринния блок „ Добро утро България “ на Радио „ Фокус “ националният представител от „ Атака “ Явор Нотев.
Той добави, че евентуално „ Атака “ ще получи покана за съвещания с Българска социалистическа партия по отношение на вота и ще бъдат осъществени диалози в днешния ден .
Явор Нотев посочи, че сполучливото осъществяване на вота на съмнение би означавало назначението на служебно държавно управление и приготовление на постоянни избори за лъчение на постоянно държавно управление.
Според него не е отговорно да се съобщи прочувственото решение за принадлежност към опозицията и твърда рецензия на ръководство със подпомагане и съучастничество във взимането на властта.
„ Всички тези въпроси са извънредно тежки и провокират размишления. Решението е отговорно и аз не мисля, че то ще бъде взето само и единствено с причините, които ще ни показват сътрудниците от ПГ на Българска социалистическа партия по време на тези съвещания и диалози. По-дълбоки са нещата.
Има време до понеделник, когато вероятно ще бъде импортиран вотът и ще би трябвало да отделим време и старания за едно запознаване, а най-много за един виновен политически разбор на обстановката в страната, с цел да вземем окончателното си решение “, добави той.
Явор Нотев сподели още, че политическата 2020 година ще бъде сложна, поради проблемите, които стоят за разрешаване, а и тъй като е предизборна година. Той изпитва безпокойство от това, че предизборните месеци не са градивни и ефикасни при разрешаването на действителни проблеми.
Нотев сподели още, че годината ще бъде сложна и се надява да се образува отговорно отношение, с цел да се селектират и класират проблемите пред страната.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР