Вотът на недоверие е в услуга на управляващото мнозинство да

...
Вотът на недоверие е в услуга на управляващото мнозинство да
Коментари Харесай

Каракачанов: Вотът на недоверие ще сплоти управляващите

Вотът на съмнение е в услуга на ръководещото болшинство да стегне редиците, разяснява пред публицисти вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов във връзка импортирания от Българска социалистическа партия избор на съмнение към кабинета за неуспех на политиката в бранш " Сигурност ", предава Дарик.

Според него на Българска социалистическа партия ѝ е ясно, че този избор няма да мине. На тях им би трябвало стабилизиране на обединението и продължение на ръководството, с цел да могат да си вземат решение вътрешните проблеми, счита Каракачанов.

" На тях едни предварителни избори сега не са им преференциални и този избор съгласно мен е една услуга на ръководещото болшинство и на държавното управление, с цел да консолидира редиците и да подсигурява продължение на ръководството ", сподели военният министър и водач на Вътрешна македонска революционна организация.

Каракачанов дефинира следващия случай на избягал пандизчия като " противен ". Въпросното общежитие е с лек режим, там самите пандизчии вървят на работа, връщат се, означи той. Но, несъмнено, насложен този случай към предходния и трагичната развръзка в Ботевград, става доста неприятно, сподели Каракачанов.

Вицепремиерът разяснява, че предходният случай на бягство от Софийския затвор е бил много по-различен и неведнъж по-неприятен, тъй като става въпрос за внасяне на оръжие в пандиза, с което пандизчията бяга.

Законодателни промени несъмнено са нужни, аз не съм експерт по тематиката " затвори ", само че, щом го споделя основният прокурор, който е най в час с тези тематики, може би се постановат, разяснява Каракачанов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР