Вотът на недоверие е по-вероятно да не мине при гласуването

...
Вотът на недоверие е по-вероятно да не мине при гласуването
Коментари Харесай

Нежеланието за предсрочни избори няма да спре развитието на кризата

Вотът на съмнение е по-вероятно да не мине при гласуването в Народното събрание, само че недоверието към институциите и напрежението в обществото сега има по-голям капацитет в сравнение с по време на Апартаментгейт. Такава прогноза направи в студиото на БиТиВи социологът Първан Сименов, който разяснява последното изследване на " Галъп интернешънъл " за публичните настроения около рецесията в Перник.

Логиката споделя, че вотът на съмнение - четвъртият, иницииран от Българска социалистическа партия - няма да мине, защото по-малките играчи нямат проект и не им се върви на избори, уточни Първан Симеонов.
Той направи съпоставяне с данните за публичните настроения от пролетта на предходната година, когато избухнаха свадите към парцелите на властта и актуалните, когато още веднъж доминира рецензията към властта.

Безусловно настройката е, че е заслужено да се желае избор на съмнение, да се потърси виновността и отговорността за водната рецесия към Перник. Различните опозиционни настроения са се синхронизирали и електоратите на опозицията вътре и вън в Народното събрание са се консолидирали, демонстрират резултатите от изследването.

И макар данните, които открояват настояването да има открити виновни за рецесията и да има оставки, българите се отнасят скептично към предварителни парламентарни избори. Тази принуда крие от една страна страх пред незнайното, само че и съмнение в изборния развой.

Напрежението към водната рецесията има обаче доста по-голям капацитет, защото може да се развива и всичко демонстрира, че тя няма да остане единствено в границите на област Перник, предизвести Първан Симеонов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР