Вотът на недоверие е домократична процедура и опозицията могат да

...
Вотът на недоверие е домократична процедура и опозицията могат да
Коментари Харесай

Захариева: Коалицията е стабилна, вотът на недоверие няма да успее

Вотът на съмнение е домократична процедура и опозицията могат да внесат подобен, разяснява пред публицисти в Пазарджик вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева.

" Чудят се защо да създадат избор. Минахме през един и по време на председателството, само че обединението е постоянна и вотът ще бъде несполучлив ", сподели още тя.

Според Захариева България няма потребност от нови избори. " Минахме през много предварителни избори и това, от което се нуждае България е да изпълняваме програмата, която сме поели като ангажимент и сме дали обещание в предизборната акция, а в този момент изпълняваме като държавно управление.

Икономиката пораства, безработицата понижава ", уточни вицепремиерът. По думите й " министър Ананиев поставя в действителност доста старания " и верният метод, когато се предлага промяна е първо тя да бъде разисквана. " Когато става дума за тежки промени, постоянно има недоволни ", означи още Захариева.

Тя добави, че здравната промяна е в процедура на разискване и " занапред ще се чуват " за " и " срещу " и може даже да се стигне до напълно различен вид ".

Екатерина Захариева през днешния ден е на посещаване в Пазарджик, където посети Българо-германския център за професионално образование. Пред курсистите тя уточни, че " смисълът на професионалното обучение е учене плюс процедура, а в страните, където то се осъществя сполучливо, безработицата е най-ниска ".

По-късно вицепремиерът ще посети Центъра за обществена интеграция и рехабилитация на хора с онкологични болести, частно дружество за произвеждане на металорежещи машини и ще се срещне с членовете на Сдружението на частните бизнесмени и работодатели в Пазарджик.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР