Вот за БСП ще означава, че българския народ иска промяна.

...
Вот за БСП ще означава, че българския народ иска промяна.
Коментари Харесай

Вот за БСП ще покаже, че българите искат промяна

Вот за Българска социалистическа партия ще значи, че българския народ желае смяна. Това сподели за обзора на деня „ Това е България “ на Радио „ Фокус “ проф. Румен Гечев от листата на „ Българска социалистическа партия за България “, ръководител на Комисията по стабилно развиване на Организация на обединените нации през 1996-1997 година

Гечев изясни, че положението на виталното ниво в България е плашещо. Според него страната ни изостава от стандарта на Европейски Съюз, до момента в който Полша, Чехия и даже Румъния се доближават. Проф. Гечев вижда алтернативата в препоръчаните от Българска социалистическа партия нови решения в плана „ Визия за България “. Той добави, че Българска социалистическа партия предлага съществено нови решения, разнообразни от тези на ръководещите, които не оферират никаква визия за идващите години.

Партията предлага обезпечаване на безвъзмезден достъп до образованието на всички равнища и награждаване на младежите, завършващи дефицитни специалности, с цел да могат те да останат и да се развиват в България. Болниците не би трябвало да са търговски сдружения, акцентира проф. Гечев.

„ Решенията, които предлагаме, са тествани и осъществени в други европейски страни и са дали резултат. Един от главните моменти във „ Визия за България “ и „ Визия за Европа “ на Българска социалистическа партия е европейската стратегия за реиндустриализация. Ние считаме, че най-хубавата обществена политика за превъзмогване на бедността е капиталовата политика. Ние споделяме мнението на водещи икономисти в Европа и отвън нея, че за ускорено икономическо развиване и повишение на виталния стандарт е наложителна реализацията на крупни капиталови планове “, изясни той.

Проф. Румен Гечев сподели още, че представителите на България в Брюксел би трябвало да пазят родината ни при образуването на външните политики, тъй като сега тя се обрисува като слугуваща страна, подготвена да извърши всевъзможни прищевки на непознати сили. В досегашната работа на Екологичен потенциал се е усещала остра липса на присъединяване на България във основни комисии и при образуването на значими европейски политики, поради което страната ни е изгубила милиарди вложения, добави той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР