Вот на недоверие ще има, след бюджета. За корупцията. В

...
Вот на недоверие ще има, след бюджета. За корупцията. В
Коментари Харесай

Нинова: Вот на недоверие ще има, след бюджета – за корупция


Вот на съмнение ще има, след бюджета. За корупцията. В събота на Национален съвет ще го уточним и ще го решим.

Това сподели в студиото на бТВ водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

След като изясни позицията на Българска социалистическа партия по настояването на ГЕРБ за удължение периода на отминалост за закононарушения по време на приватизацията, даде уточнения за присъединяване й в приватизацията на „ Техноимпекс “, решението на Българска социалистическа партия да изиска оставката на вътрешния министър Валентин Радев и на вицепремиера Валери Симеонов и по други тематики, сложени в последните дни от управлението на ръководещата партия Нинова изрично акцентира, че не това би трябвало да бъде дневният ред на политиците.

КНСБ изнесе данни, че над 2 млн. българи живеят на прага на бедността, ВАП образува произвеждане, че в първи клас са одобрявани с преимущество деца на родители – държавни чиновници. Тези деца ги разделяме на небогати и богати – с черно бели учебници и с цветни – на тези на родители държавни служители и други. В каква страна живеем, където деца се дискриминират – това би трябвало да са тематиките на деня, съобщи Нинова.

В отговор на въпрос тя сподели: „ Добре съм, обикновено е здравословното ми положение. Забравих към този момент двата удара. Не се тормозих, само че имам подозрения. Два удара един след различен за един месец. След втория ми се обади шефът на НСО и сподели, че би трябвало да ме охраняват. Питах го за какво, той сподели, че би трябвало да ме охраняват", съобщи Нинова като посочи, че е отказала, тъй като има кардинално схващане, че не би трябвало да се охраняват политиците.

Днес ще е решаващият ден за ръководещите. Ако ГЕРБ поддържат законопроекта на Българска социалистическа партия за приватизацията, значи споделят истината, разяснява водачът на Българска социалистическа партия. Според нея няма по какъв начин да подпише досието, връчена й при излъчването на кино лентата на Елена Йончева за нарушавания по границата. В досието на Цветанов става въпрос единствено за приватизация, разясни партийният водач. Ако си фантазират, че ще ни вкарат в диалог, които са реплика, няма да стане, акцентира тя. Ако всички партии седнем на масата да се разберем какво вършим и не се оправим – това ще е реплика. Или ще спрем и ще приключим прехода, или хората ще ни намразят, изясни Нинова.

Внесли сме документално искане Борисов да пристигна в Народното събрание и да каже кой народен представител е забъркан в наркотрафик. Ако не пристигна, значи лъже. Тези номера – Цветановите, да издаваш присъди от трибуните /както съобщи за лекарите и го осъдиха в Страсбург/ да не ги ползва и министър председателят, предложи Нинова. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР