Вот на недоверие не е добре да има в тази

...
Вот на недоверие не е добре да има в тази
Коментари Харесай

Депутатът на ГЕРБ: Това правителство е вредно

Вот на съмнение не е добре да има в тази обстановка, ние подлагаме на критика другите неточности на ръководството, само че като гледаме по какъв начин хаосът продължава, няма по какъв начин да не настояваме за предварителни избори ", това сподели през вчерашния ден в " Денят онлайн " по Нова Нюз Христо Гаджев, народен представител ГЕРБ - Съюз на демократичните сили.

" Сред 10 дни най-сетне виждаме организация за приемане на бежанците от Украйна, това би трябвало да се случва за 24 часа ", означи като една от грешките той.

Гаджев акцентира, че досега на никое място не са подадени документи за краткотрайно настаняване, тъй като те просто ги няма и още се приготвят.

Относно българските МИГ-29, депутатът от ГЕРБ-СДС счита, че поддръжката им ще продължи.

" Трябва да се откри има ли проблем с тях, да се подсигурява летателната валидност на техниката. Въпреки войната МИГ-овете да се ремонтират в Русия е безумство, Русия ни разгласи за вражеска страна, следва да забележим каква ще е позицията на държавното управление. Премиерът Кирил Петков на думи е доста мощен, само че да забележим на дейности по какъв начин е ", съобщи Гаджев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР