Воля удари рамо на правителството и обеща да гласува против

...
Воля удари рамо на правителството и обеща да гласува против
Коментари Харесай

Воля удари рамо на правителството

" Воля " удари рамо на държавното управление и даде обещание да гласоподава срещу вода на съмнение.

" Ще гласоподавам „ срещу " вота на съмнение, както бих гласоподаваха „ срещу " избор на доверие към кабинета, сподели депутатът от " Воля " Кръстина Таскова време на дебатите по вота на съмнение към кабинета „ Борисов " 3 за неуспеха му в битката с корупцията.

„ Очаквах съответни ясни образци, доказателства за корупция, а не празни приказки ", сподели Таскова. По думите й един градивен избор на съмнение се показва в това, че би трябвало да имаш различен министър-председател. „ Единствената група, която може да предложи различен министър-председател е „ Воля ", сподели Таскова. „ Г-жо Нинова вие с коя част вкарахте вота на съмнение? С тази, която приватизираше със Съюз на демократичните сили или с тази, която толерираше корупцията в Българска социалистическа партия? ", обърна се депутатът към водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

След изявлението на Кръстина Таскова водачът на " Воля " Веселин Марешки развя афиш от трибуната: " Национално освободително придвижване за чиста и свята република ". Марешки се обърна към Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи: " Сега ви даваме още една опция. Последвайте ни. Не вотът на съмнение е методът, по който ние да водим тази битка с корупцията ", съобщи Марешки и ги прикани да не поддържат вота на съмнение.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР