"Воля" получи подкрепа за евровота от "Европа на нациите и

...
"Воля" получи подкрепа за евровота от "Европа на нациите и
Коментари Харесай

Воля получи подкрепа за евровота от групата Европа на нациите и свободите в ЕП

"Воля " получи поддръжка за евровота от "Европа на нациите и свободите " (политическа група в Европейския парламент). Френските патриоти ви поддържат, поддържат това, че се борите за правото на нациите, всички водим тази битка в нашите страни. Това сподели на взаимна конференция Марин льо Пен, водач на френския "Национален общ брой ", част от групата "Европа на нациите и свободите ", чийто представители са в София, с цел да продължат диалозите си с "Воля ".

На въпрос дали с изключение на партията на Веселин Марешки познава трите патриотични обединения от Обединени патриоти, Льо Пен отговори утвърдително и разясни, че са създали задълбочено изследване по какъв начин се държат едните и другите, след което са открили, че полезностите на "Воля " са най-близки до тези на "Европа на нациите и свободите ".

Преди това Марешки се разгласи срещу към групата да се причисляват обединения, които "само се назовават патриотични " и посочи, че неговата организация като единствената антисистемна у нас е подложена на прокурорски офанзиви и подправени вести.

"Европа на нациите и свободите " се афишира за промяна на Европейския съюз в алианс на Европа на нациите, в който всяка страна сама да дефинира икономическите си, политически връзки с другите страни, в това число с Русия и Съединени американски щати, сама да взема решение по какъв начин да пази границите си. Студената, по думите на Марин льо Пен, война на Европейски Съюз във връзка с Русия, е форма за неприемлив напън, нездравословен и за самата Европа. С Русия и Съединени американски щати би трябвало да се приказва, акцентира водачът на френските националисти. Европейски Съюз не е прелъстителен, планът, който желаят да наложат с неистина и мощ си отива, сподели тя.

Европейски Съюз е най-страшният зложелател на Европа, желаеме самостоятелност на нациите, прикани Льо Пен.

По думите ѝ, скоро ще имаме опция да забележим смяна в Европа. Навсякъде следим еволюция на народите и наклонността е необратима, вървим към нов свят, нова регулация на планетата, отбрани визията си тя. Участваме в евроизборите, с цел да променим Европа от вътрешната страна, не да я разбием, а да я променим към по-добро, съобщи Веселин Марешки.

Като посочи, че имат вяра в Европа, водачът на крайната френска десница акцентира, че планът на "Европа на нациите и свободите " е за съдействие в поддръжка на народите, което обаче е свободно, а не наложено.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР