ВОЛЯ няма да участва в каквото и да е правителство

...
ВОЛЯ няма да участва в каквото и да е правителство
Коментари Харесай

ВОЛЯ: Няма да участваме в каквото и да е правителство, но ако се наложи...

ВОЛЯ няма да взе участие в каквото и да е държавно управление в границите на този мандат. Не водим диалози с никого по тази тематика, оповестиха от партията на аптекарския необут Веселин Марешки.

" Хипотетично, в случай че се наложи да участваме в ръководството, то няма да е поради позицията на АТАКА по Истанбулската спогодба, както твърди Волен Сидеров, а поради неуспеха му в осъществяването на предизборните обещания за високи пенсии, приходи и по-добър живот на българските жители. Няма да влизаме в интригите на политик, който през годините е посочил само лабилно политическо държание, според от персоналните му ползи ", декларират още от най-малката парламентарна група в 44-ото Народно заседание.

От ВОЛЯ декларират и че изрично не одобряват спекулации по тази тематика, защото били единствената групировка, " която съблюдава своите обещания пред гласоподавателите, която е поредна в дейностите си, която влезе в Народното събрание, с цел да работи за хората, а не за постове и облаги ".

Отстояваме правилата на патриотизма, свободата и битката с картелите. За нас не е изненада, че от ден на ден партии ни виждат в ръководството на България и ще желаят да ни бъдат сътрудници, декларират още от Марешката партия.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР