Воля няма да подкрепи внасянето на вот на недоверие към

...
Воля няма да подкрепи внасянето на вот на недоверие към
Коментари Харесай

Воля няма да подкрепи внасянето на вот на недоверие към правителството

" Воля " няма да поддържа внасянето на избор на съмнение към държавното управление по тематиката корупция. Това стана ясно след среща на водача на партията Веселин Марешки с представители на Българска социалистическа партия в Народното събрание. 

Марешки изясни, че не смята за обикновено внасянето на избор на съмнение преди Коледните празници и идното българско председателство на Съвета на Европейския съюз:Ние като прагматици и експерти не може да участваме в едно празно говорене. Темата за корупцията, картелите, контрабандата ние ще я изнасяме всеки ден пред всички медии и не е належащо да използваме подобен механизъм като избор на съмнение, с цел да може да си я изкажем в още един ден.

В коментар, заместник-председателят на групата на социалистите Жельо Бойчев уточни:Със страдание би трябвало да кажа, че не срещнахме схващане в сътрудниците от " Воля " за поддръжка на тази наша парламентарна самодейност. Разбират, че тематиката е значима за българското общество, само че смятат, че един избор на съмнение няма да помогне за решение на казуса за битка с корупцията в България.
Вчера управлението на Българска социалистическа партия се разбра на публична среща с Движение за права и свободи, че вотът ще бъде импортиран след приключването на бюджетната процедура.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР