Воля и патриотите се сблъскаха за армията. От Воля настояват

...
Воля и патриотите се сблъскаха за армията. От Воля настояват
Коментари Харесай

Армията скара Воля и патриотите

" Воля " и патриотите се сблъскаха за армията. От " Воля " упорстват за мораториум върху плановете за рационализация на армията.

Вчера внесохме предложение за решение на Народното събрание да има мораториум върху покупко-продажбите за рационализация на армията, разгласи водачът Веселин Марешки. България е изправена пред обир в пъти по-голям от този, от който не сме се излекували- КТБ.

С покупката на няколко самолета ще бъдат откраднати за ден 6 милиарда лв., с един автограф, изясни Марешки. Най-бедната страна в Европейски Съюз не може да си разреши да отделя милиарди за армията, в случай, че банкрутират лечебни заведения, безапелационен е той.

Според него армията не би трябвало да се модернизира на парче. Такъв обир може да бъде изработен единствено от нелепост, от боязън или от корупция, допусна водачът на " Воля ".

Покрай джендър идеологията политиците започнаха да си сменят освен пола, само че и убежденията и предизборните стратегии, ядоса се патриотът Искрен Веселинов. Той захапа " креативните превъплъщения на един преждеговорещ политически водач, който през последните месеци прави опит да прави много пируети в политическото пространство ". Въпросът е дали един политик би трябвало да има такива превъплъщения, недоумява Веселинов.

Въпросът за превъоръжаването е въпрос за национална сигурност и на национална чест, посочи патриотът. Продължавайки да се запитвам за тези ловки пируети, задавам следните въпроси - по какъв начин можем да подсигуряваме своята сигурност, своите права като българи без съдружник, пита Веселинов. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР