„Воля“ е най – малката парламентарна партия, но като гледам

...
„Воля“ е най – малката парламентарна партия, но като гледам
Коментари Харесай

Марешки призова президента да напусне поста си да се хвърли в битката за кмет на София

„ Воля “ е най – дребната парламентарна партия, само че като виждам по какъв начин върви разпадът при някои сътрудници, може да се окажем 4-та или 5-та мощ в Народно събрание “, съобщи в послание във връзка старта на Осмата пленарна сесия на 44-тото Народно събрание водачът на „ Воля “ Веселин Марешки.

„ Всички знаем какво е положението на България. Явно, господин президент Румен Радев, вие го оценявате като отрицателно. Сега можете това да го измененията “, сподели той.

Марешки прикани президента Румен Радев да напусне президентското място и да се включи в конкуренцията за кмет на София. „ Иначе това би се считало за бягство от желанието за смяна “, изясни той. Марешки поздрави Мая Манолова и назова включването ѝ в борбата за кметския стол в мъжкарско.

Той помоли да не се трансформира в борба идните избори, а всеки един самичък да реши кой по какъв начин се е справил на кметския стол.

„ Времето е пари, а парите, които се харчат са наши. Няма да се уморя да дублирам, триумфът на всяко едно държавно управление се дефинира от парите в джоба на българина “, сподели той.

„ На всички ни пристигна до гуша от махленските разправии в дребната коалиция. Вместо да създава скандал след скандал, дано да си видят фрагментите “, съобщи още Веселин Марешки.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР