Volvo Trucks разкри подробности за първия по рода си за

...
Volvo Trucks разкри подробности за първия по рода си за
Коментари Харесай

FM Low Entry: Първи по рода си електрически камион от Volvo

Volvo Trucks разкри детайлности за първия по рода си за компанията камион FM Low Entry, който ще бъде разполагаем за поръчка само и единствено в 100% електрическа версия.

От Volvo споделят, че FM Low Entry е създаден с концепцията да бъде решение за потребностите на друг потребителски кръг, като може да бъде изпълнен в разнообразни модификации за приложение в градска среда- от камион за събиране на боклуци, до решение за спедиторски и строителни компании.

" Този камион с нулеви излъчвания е чудесно допълнение към нашата електрическа гама, като дава отговор съвършено на потребностите за превозване в градска среда, с внимание към лидера ", споделя Роджър Алм, президент на Volvo Trucks. " Той е мощен, равномерен при ръководство и елементарен за маневриране ".

Volvo FM Low Entry може да бъде изпълнено с до три пътнически седалки и модификации 4X2, 6X2, 6X4, 8X2 и 8X4 с междуосие вариращо от 3900 до 6000 мм. Мощността на задвижващата система е 450 конски сили, а интегрираната батерия, която разрешава бързо зареждане с до 250 kW, е с потенциал от 360 kWh.

Първоначално, FM Low Entry ще се продава в Европа, Турция и Южна Корея, като производството му е планувано да стартира през втората четвърт на тази година.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР