Volvo Trucks обявява кастинг за шофьор-актьор, който да участва в

...
Volvo Trucks обявява кастинг за шофьор-актьор, който да участва в
Коментари Харесай

Търси се шофьор на камион за роля в най-новия български филм “Привличане”

Volvo Trucks афишира кастинг за шофьор-актьор, който да взе участие в най-новия български игрален филм “Привличане”.

В лентата той ще си партнира с най-мощния камион в света в серийно произвеждане – Volvo FH 16 със 750 к.с. и едни от най-големите звезди на българското кино - Яна Маринова, Луиза Григорова, Александър Сано, Койна Русева, Радина Боршош и Башар Рахал.

“Макар и епизодична, ролята е доста значима за нас. Искаме да покажем, че българските водачи на камиони са експерти, хора като всички нас, които имат нелека работа, само че я правят с достойноство. Искаме остарялото и погрешно факсимиле за “тираджията” да остане в предишното, където му е мястото.”, изясни Ина Игнатова, Директор Маркетинг и връзки, Волво Груп, Регион Централна и Източна Европа.

Всички искащи да вземат участие би трябвало да изпратят малко любителско видео, в което да се показват и да отговорят за какво желаят да вземат участие във кино лентата до 23 август на HYPERLINK "https://www.facebook.com/VolvoTrucksBulgaria " Фейсбук профила на Волво Тръкс България или e-mail: [email protected].

Снимките на "Привличане " стартират през август, а лентата се чака да е в киносалоните при започване на 2018 година.

В центъра на сюжета е завладяваща история за триумфа, упоритостите и любовта, разкриваща доста настоящи и всемирен тематики, които вълнуват всички генерации, а изключителната танцова хореография и динамичността на лентата ще я създадат друга и запаметяваща се. режисьор е Мартин Макариев. Сценарият е дело на Яна Маринова, Борислав Захариев и Георги Ангелов. “Решихме да подкрепим “Привличане”, тъй като имаме вяра, че у нас могат да се вършат качествени и занимателни филми. Освен това поканата пристигна от Яна Маринова, с която сме си партнирали към този момент сполучливо при основаването на първия 4D мапинг в България и имаме вяра, че това ще е хубаво продължение на другарството ни.”, добави Ина Игнатова.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР