Volvo продължава да разкрива частични подробности за изцяло новото си

...
Volvo продължава да разкрива частични подробности за изцяло новото си
Коментари Харесай

Електрическото Volvo EX90 с премиера през следващата седмица

Volvo продължава да разкрива частични детайлности за напълно новото си и 100% електрическо пазарно предложение EX90. Електромобилът, който ще предложи опция за превозването на до седем индивида, ще бъде показан публично тъкмо след седмица, по време на събитие в Стокхолм.

" Нашият скандинавски метод към дизайна е извънредно явен ", споделят от Volvo във връзка с новото EX90. " Този нов флагмански SUV е планиран да извърши цел: да бъде грациозен, ефикасен изцяло електрически фамилен автомобил, с по-висок стандарт на сигурност от всеки автомобил Volvo преди него ".

" Но както нашите лични дизайнери и генерации други скандинавски дизайнери са потвърдили доста пъти във времето, практичността и сигурността не би трябвало да идват на цената на естетиката ", допълват от Volvo.

Като доказателство за това, от марката показват консолидираното в главния дизайн на тавана на LiDar датчик, който е от извънредно значение за повишението на сигурността и за капацитета за самостоятелно ръководство, който също по този начин е и част от общоприетото съоръжение на първокласния SUV модел.

В новото видео, от Volvo обръщат внимание и върху аеродинамката на EX90, която е измежду най-хубавите в сегмента.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР