Volvo Group Bulgaria започва изграждането на собствен сервизен център в

...
Volvo Group Bulgaria започва изграждането на собствен сервизен център в
Коментари Харесай

Volvo Group Bulgaria инвестира 3 млн. лв. сервизен център край Пловдив

Volvo Group Bulgaria стартира построяването на личен сервизен център наоколо до Пловдив. Базата ще се простира на терен от 23 декара до с. Бенковски, оповестиха от компанията.

В центъра ще се прави обслужване, сервизиране и продажба на цялостната гама товарни коли от марките Volvo и Renault. В него ще има три проходни канала и три диагностични стенда. Капацитетът на обслужване ще бъде 4560 камиона годишно, като ще може да се работи по 9 камиона по едно и също време. Ще разполага с екип от 15 експерти и мобилна група. Складовата база ще разполага с огромни наличия на аварийни елементи и ще обезпечава доставка в границите на 24 часа.

" Целият развой - от избора на местоположението, през проектирането и обезпечаването на съоръжение по международните стандарти, до интензивните периоди за осъществяване е за да осигурим още през 2019 година още по-достъпен сервизен център с повишен потенциал и усъвършенствани условия за работа с клиентите ни. Пловдив е стратегически район за нас, тъй като тук се намират едни от най-динамично разрастващите се компании в транспортния отрасъл. ", изясни Карин Йохансон, ръководещ шеф на Волво Груп България по време на първата копка на новия център.

" Решаващо преимущество е, че тук ще работят и едни от най-хубавите експерти в следпродажбеното обслужване на Volvo Group Trucks, които през годините си завоюваха и интернационално самопризнание ", добави тя.

Инвестицията в личен сервизен център в Пловдив е част от цялостната тактика на Волво Груп България за стабилно развиване, рационализация и увеличение потенциала на сервизната мрежа в страната. Проектът започва с разкриване на сервизна база във Варна през 2015 година, а от началото на 2016 година отвори порти и разширеният сервизен център в София, който има потенциал за сервизиране на 10 368 товарни коли приблизително на година и разрешава едновременна работа по 16 влекача.

През 2017 проработи и новият център на Волво Груп България в Бургас, построен с 2 млн. лв. инвестиция. През есента на 2018 година следва и откриването на сервизна база на компанията във Велико Търново. С това общата инвестиция за развиването на сервизната мрежа у нас ще надвиши 12 млн. лв..
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР