Volvo Cars представи S90 Ambience Concept – първото сетивно изживяване

...
Volvo Cars представи S90 Ambience Concept – първото сетивно изживяване
Коментари Харесай

Лукс от ново измерение в автомобила

Volvo Cars показа S90 Ambience Concept – първото сетивно преживяване в промишлеността, което синхронизира визия, тон и мирис, с цел да зададе нова формулировка на чувството за разкош в автомобила. S90 Ambience Concept дебютира на Международното автомобилно ревю в Пекин.

Той е основан на свръхлуксозната версия на извънредния 3-местен седан S90 Excellence и се концентрира върху преживяването на пасажерите на задната седалка - те могат да персонализират атмосферата в автомобила посредством интуитивно смарт телефон приложение, като изберат всред седем образни тематики от природата, синхронизирани със тон и мирис.



Визуалните детайли трансформират панорамния покрив според от заложената тематика – Северно зарево, Скандинавска гора, Лебедово езеро, Архипелаг и Дъжд, всяка от които обезпечава друго въодушевление, от цялостно релаксиране до освежаване на сетивата. Темата Ноктюрно в допълнение отпуска, до момента в който тематиката Свобода внася прохлада и покачва силата.

В синхрон с всяка от тематиките, звуците от природата се чуват с помощта на премиум аудио системата Bowers & Wilkins, с дребни високоговорители, интегрирани в подглавниците, за изцяло потапяне в аудио преживяването. Всяка от тематиките е съчетана с един от четирите аромата, особено основани от производителя на първокласни парфюми Byredo. Ароматите от природата се разнасят в купето през портал в централната подпора.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР