Володя Стоянов успя да пребори коварния Ковид-19 и живота му

...
Володя Стоянов успя да пребори коварния Ковид-19 и живота му
Коментари Харесай

Володя Стоянов отслабна с 30 килограма след тежък Ковид-19

Володя Стоянов съумя да пребори подлия Ковид-19 и живота му към този момент е отвън заплаха.

В продължение на близо 3 седмици изпълнителя е бил сред живота и гибелта и даже е подложен на кислордно обдишване, разкриха негови близки. Покрай заболяването, националния артист е измършавял с над 30 кг.

Приемат го в лечебното заведение в извънредно тежко положение с тежка двустранна пневмония точно на Димитровден. Вкарват го непосредствено в интензивното поделение, където прекарва 25 дни. Докторите са безапелационни, че влошеното му положение е разследване на забавянето на лекуването, а той не се замисля, че може да е пипнал ковид, тъй като живее изолирано в Петрич и не се среща с доста хора. Затова при първите признаци взема решение, че е настинал, защото спи на отворен прозорец в дома си, с цел да диша от чистия планински въздух на Беласица. Започва да пие парещ чай, да се разтрива с ракия и да си прави компреси, само че внезапно внезапно се утежнява.

„ Все още не е изписан, само че това ще стане идната седмица. Той е доста по-добре и няма заплаха за живота му ”, споделят роднините му.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР