Володимир Зеленски ще участва чрез видеоконферентна връзка в Срещата на

...
Володимир Зеленски ще участва чрез видеоконферентна връзка в Срещата на
Коментари Харесай

Зеленски ще произнесе реч пред НАТО

Володимир Зеленски ще взе участие посредством видеоконферентна връзка в Срещата на върха на НАТО, която ще се организира в четвъртък и на която съществена тематика ще бъде войната в Украйна.

Украинският президент е поканен да произнесе тирада. Говорителят на Зеленски удостовери, че той ще вземе присъединяване в Срещата на Върха. А в следващо видеообръщение украинският водач съобщи, че макар компликациите, договарянията с Русия не престават.

„ Продължаваме да работим на разнообразни равнища, с цел да насърчим Русия да се придвижи към мир и да да постави завършек на тази брутална война. Украински представители вземат участие в договаряния, които се организират всеки ден. Много е мъчно, от време на време конфликтно. Но малко по малко вървим напред.

Към днешна дата в Мариупол има към 100 000 души в безчовечен условия, изцяло блокирани, без храна, без вода, без медикаменти, подложени на непрекъснати обстрели и непрекъснати бомбардировки.

Повече от седмица се опитваме да организираме постоянни филантропични коридори за мариуполци. И съвсем всички наши опити, за жалост, са осуетявани от съветските окупатори. Чрез обстрел или тенденциозен терор”,, сподели той.
ТЕМА преди 6 минути 92 преди 34 минути 842 преди 10 часа 1945
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР