Володимир Зеленски не се нуждае от никакво мирно споразумение, той

...
Володимир Зеленски не се нуждае от никакво мирно споразумение, той
Коментари Харесай

Зеленски не се нуждае от мирно споразумение, убеден Медведев

Володимир Зеленски не се нуждае от никакво спокойно съглашение, той ще продължи да " моли за оръжие и пари Запада " и да имитира угриженост за украинците. Това мнение показва Дмитрий Медведев - за Зеленски " мирът ще е краят " .

И изяснява, че за Зеленски има два пътя пред себе си, въпреки и двата пътя да имат идентичен край. Първият път е бърз - от ръцете на нацистите, които ще го обесят за сговор с московлиите, или, втори, по-бавен - от ръцете на противниците му, които ще го отстранят като президент, който е изгубил война.

Медведев показва и че тезата му се удостоверява и от " другите мутри към Зеленски ", които дрънкат, че няма да има кротичък контракт.
 Съветник на Зеленски: Войната може да продължи още 20 години
Съветник на Зеленски: Войната може да продължи още 20 години

Но с по-малко военни дейности, в сравнение с се водят в този момент

" Ето за какво Зеленски ще продължи да моли за пари и оръжие от Запада, доказвайки, че е в играта , че е вярата на демократичния свят, че е последният бастион на европейската народна власт, която мечката във вата желае да раздра ", споделя с подигравка Медведев.

След към двегодишно минаване на назад във времето в съветската политика Дмитрий Медведев , бил до този миг и министър председател, и президент, внезапно стартира да се появява в общественото пространство с началото на войната в Украйна , като се трансформира и в един от главните представители на линията на Кремъл , изключително във връзка с изказванията, които се насочат към западните сътрудници и НАТО.
 В Русия и Денят на труда е под знака Z
В Русия и Денят на труда е под знака Z

Дмитрий Медведев разгласява видеоклип в канала си в Telegram
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР