Володимир Зеленски каза, че както Русия не се е отказала

...
Володимир Зеленски каза, че както Русия не се е отказала
Коментари Харесай

Зеленски за това дали Украйна може да убие Путин: Имаме право да защитаваме земята си

Володимир Зеленски сподели, че както Русия не се е отказала от желанията си да се отърве от него по всевъзможен метод, по този начин и Украйна има право да убие Владимир Путин, тъй като става дума за отбрана на страната.

Източник : Зеленски в изявление за The Sun

Цитат от президента на Украйна на въпроса дали Украйна би се възползвала от опцията да убие Путин, в случай че възникне: „ Това е война и Украйна има всички права да пази нашата земя. “

Подробности : Зеленски отхвърли да отговори на въпроси по отношение на офанзивите против проруски колаборационисти и по този начин наречените „ управляващи “ във краткотрайно окупираните територии, отбелязвайки, че „ не мога да разисквам с вас каквито и да е специфични интервенции на украинското разузнаване или тайните служби или на някакви специфични сили ".

Цитат: " Има някои моменти, които не обсъждаме. Не единствено вътре в Русия, има неща, които не обсъждаме на нашите краткотрайно окупирани територии. " < /p>

Подробности : Говорейки за проведените от Русия опити за убийството му, президентът сподели, че е имало най-малко пет или шест от началото на пълномащабното навлизане.

< p> " [След всичко това се чувствам] обикновено. Първото е доста забавно, когато е за първи път, а по-късно е като Covid. Първо, хората не знаят какво да вършат с него и наподобява доста ужасно. И тогава по-късно, това е просто разузнаване, споделящо с вас детайлности, че още една група е пристигнала в Украйна, с цел да ръководи това. Не знам [колко опита имаше общо]. Наистина не знам. Мисля, че не по-малко [от] пет-шест “, заключи Зеленски.

НАГОРЕ или станете !

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР