Володимир Зеленски едва сдържа вълнението си и се усмихна широко,

...
Володимир Зеленски едва сдържа вълнението си и се усмихна широко,
Коментари Харесай

Как новите „супер забавни“ F-16 на Украйна ще помогнат за задържането на Русия

Володимир Зеленски едвам сдържа вълнението си и се усмихна необятно, до момента в който се спускаше в пилотската кабина на изтребителя F-16.

Посещението му в датска военновъздушна база през август беше кулминационната точка на международна рекламна акция, която най-сетне убеди Запада да изпрати на Киев десетки съвременни бойни самолети.

Реактивните самолети бяха обект на напрегнат спор в кръговете на защитата, като някои ги държат като евентуални спечелили във войната. Тази година първите от тях ще дойдат в Украйна.

„ Всички украинци чакат деня, когато първите украински F-16 се появят в нашето небе и ще укрепят отбраната на нашите градове и общности “, господин Зеленски сподели в петък, до момента в който споделя фрагменти на украински водачи F-16 в образование в Дания.

„ Наистина е супер занимателен аероплан за хвърчене “, сподели украински водач, разпознат единствено с позивната си „ Лунна риба “. ”. „ Не споделям, че МиГ-ът, на който съм летял преди, е супер отегчителен, само че F-16 несъмнено е по-пъргав. Усеща се, че самолетът желае...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР