Volocopter, една от най-известните стартиращи фирми за летящи таксита в

...
Volocopter, една от най-известните стартиращи фирми за летящи таксита в
Коментари Харесай

Стартираща компания за летящи таксита Volocopter води трудни преговори с инвеститори

Volocopter, една от най-известните започващи компании за летящи таксита в Европа, води незабавни договаряния с вложители за обезпечаване на в допълнение финансиране, откакто не съумя да завоюва до 100 милиона евро в държавното управление конвертируеми заеми.

Volocopter е една от огромната група компании за летящи таксита, които са привлекли милиарди долари вложения за създаване на транспортни средства с „ електрическо отвесно политане и кацане “, които могат да направляват в градски зони, само че които се бориха с високи разноски за разработка и приемане на регулаторно утвърждение.

Дирк Хоке, основен изпълнителен шеф на основаната в Германия компания, сподели, че е била принудена да задейства „ авариен проект “, откакто чиновници в Бавария ненадейно сложиха задържане на решение за пакет, който също би отключил финансиране от федералното държавно управление. Volocopter е кандидатствал за конвертируем заем от 100 милиона евро, който да бъде разграничен поравно сред щатското и федералното правителс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР