Волно или неволно, голяма част от зрителите на Под прикритие“

...
Волно или неволно, голяма част от зрителите на Под прикритие“
Коментари Харесай

Какви щяха да са героите от „Под прикритие“, ако не бяха гангстери

Волно или несъзнателно, огромна част от феновете на „ Под прикритие “ симпатизираха на гангстерите във кино лентата и кършеха пръсти, надявайки се за следващ път да се измъкнат от полицейските лапи. Няма подозрение, „ Под прикритие “ ни потвърди, че неприятните момчета се заобичват с лекост. Какви обаче щяха да бъдат Косъма, Иво Андонов, Джаро и другите, в случай че не бяха част от подземния свят, а се занимаваха със напълно естествени, легални специалности. Ето един предполагаем отговор на този въпрос:

Тишо Близнака – шеф на стриптийз бар

 12592267_1988127441413167_7564985684298979402_n

Като върховен познавач на „ мометата “, Тишо Близнака щеше да се уреди като шеф на бар за еротични танци. Щеше да си ги посреща всяка вечер с поздрава „ Здравейте, кучкотор! “, а само нямаше да им обръща внимание, когато има мачове на „ Левски “.

Косъма – стенд ъп комедиант

 Косама Под прикритие

Ако не беше отвън закона, Здравко Киселов-Косъма щеше да осребри възприятието си за комизъм по най-правилния метод – щеше да провежда стенд ъп вечери в някой бар. А идеалната занимателна вечеринка наподобява по този начин: Косъма сипе на микрофона лаф след лаф, а като му писне хваща китарата и с Ади забиват някое парче.

Куката – създател на денс школа „ Куката Денсинг Център “

 Куката танцува

„ В клуба си денсим като Ку-ку-куката “ – тази сакрална фраза се роди,след като религиозният разбойник Росен Гацов-Куката сподели кръшни танцови умения. Грехота ще е танцувалният гений на Куката да отива на халос, по тази причина най-добре за него, а и за всички фенове на ритмите, щеше да бъде той да основе професионална школа за танци.

Иво Андонов – треньор на националите по футбол

 ше те смажа

За няколкото сезона на „ Под прикритие “ Иво Андонов, че се оправя с всичко – и като дясна ръка на Джаро, и като новия биг необут на ъндърграунда, и като честен предприемач и филантроп, излязъл „ на ярко “. Затова за какво да не използваме гения на Ивака „ каквото пипне злато да става “, като го създадем треньор на националния ни тим по футбол?

Само твърда ръка ще ги оправи тези капризни чалгарчета! Само си представете по какъв начин някой от футболистите не си дава напън и Иво Андонов в съблекалнята му изкрещява „ Ше те смажа! “ Няма по какъв начин да не проработи.

Джаро – оперен критик

 Джаро

Любимото въодушевление на харизматичния изверг беше точно оперното изкуство. Ето за какво от Джаро щеше да излезе отличен оперен критик. Само се надяваме, в случай че някое зрелище не му хареса, да ограничи гнева си само до сериозна дописка в някой вестник, а не да реже пръстите на режисьора.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР