Volkswagen продава хечбека Fox в Бразилия без информационно -развлекателна система.

...
Volkswagen продава хечбека Fox в Бразилия без информационно -развлекателна система.
Коментари Харесай

Volkswagen започна да продава автомобили без мултимедия

Volkswagen продава хечбека Fox в Бразилия без осведомително -развлекателна система. В кабината липсва даже дребен черно-бял екран, с какъвто би трябвало да са оборудвани най-евтините версии. На мястото на „ мултимедията “ е подложен пластмасов похлупак. Причината за това " поевтиняване " на интериора е дефицитът на електронни съставни елементи, който удари както Volkswagen, по този начин и други производители по света.

Според Motor1, без информационно-развлекателната система Composition Touch с 6.5-инчов екран, моделът няма да се продава дълго, тъй като следва неговото " пенсиониране " (миниатюрният хечбек не е претърпял обилни промени от 2003 година насам). Но по-големият проблем е, че това не е краят на недостига, който съгласно прогнозите на специалистите ще продължи и през идната година.

От пресслужбата на Volkswagen Brazil потвърдиха, че Fox е лишена от мултимедийна система и по тази причина се продава с понижена цена. При предпочитание обаче клиентите могат да закупят спомагателна „ мултимедия “ от дилърите (такава за в допълнение вграждане), а макар неналичието ѝ по дифолт, всички проводници, както и високоговорителите, остават на мястото си.

 Volkswagen стартира да продава коли без мултимедия

Fox е основан на наследената платформа PQ24, която също е в основата на Volkswagen Polo Mk4, първото потомство Skoda Fabia и Audi A2. Преди това хечбекът се продаваше в Съединени американски щати и Западна Европа, където не беше доста известен, а в този момент се предлага единствено в Южна Америка, освен това в доста разнообразни модификации.

В същото време различен модел на VW, кросоувърът Tiguan, се снабди с по-голям „ плаващ “ 12-инчов екран. Новият екран обаче е създаден от китайското поделение на немската марка, а подобен екран ще е разполагаем единствено за китайските версии на известния кросоувър - дългото междуосие Tiguan L и купето като Tiguan X, които се оферират единствено в Поднебесната страна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР